Het Krachtwerk verhaal

Krachtwerk heeft als doel: de Nederlandse maatschappij klimaatneutraal. We realiseren duurzame projecten en versnellen ze met onze Krachtwerk professionals; een groot netwerk van professionals met passie voor duurzaamheid. Krachtwerk is gestart door drie ondernemers en professionals op het gebied van duurzaamheid en energie die zien dat de verduurzaming van Nederland sneller kan. Tijd om aan te pakken dus!

Krachtwerkers

Onze Krachtwerkers zijn allrounders die het verschil maken met ruime kennis en ervaring in de energiesector. We richten ons op realisatie waarbij we vanuit Denk- en Daadkracht projecten realiseren, business genereren en implementeren. Onze professionals binnen Krachtwerk blijven zich voortdurend ontwikkelen en verbeteren om bij onze opdrachtgevers met de meest up to date kennis impact te creëren.

Krachtwerk Kantoor

Binnen Krachtwerk wordt kennis gedeeld, is ruimte voor training en opleiding en worden evenementen georganiseerd. Realisatiekracht is alleen mogelijk als mensen met de juiste kennis en kwaliteiten bij elkaar komen. Het Krachtwerk kantoor is gevestigd in Amsterdam tegenover Artis. Hier zijn we onderdeel van de FreedomLab community waar we met veel andere creative- technology- en research-bedrijven samenwerken, een netwerk bouwen en een inspirerende werkplek delen. Op deze manier versterken we elkaar en werken we samen met onze Krachtwerkers aan een duurzaam Nederland.